Vallmitjana de tota la vida

75 anys al cor de Sant Andreu (1940-2015)

Des del 1940, Vallmitjana ha tingut sempre les portes obertes al cor de Sant Andreu i ha estat sinònim de qualitat, d’artesania i de bon servei. L’avi fundador, en Josep Vallmitjana Vives, va posar els fonaments del segell Vallmitjana a partir del seu talent i dels seus coneixements com a rellotger, que el van dur a crear, fins i tot, la seva pròpia marca: rellotges Soleure. Potser sense proposar-s’ho, amb aquells rellotges va crear també la imatge corporativa de Vallmitjana, que ha estat representada des de llavors per l’escut Soleure.

El seu fill, en Miquel Vallmitjana Feliubadaló, va saber continuar la tradició rellotgera, tot conservant i actualitzant els valors del segell familiar al llarg de cinquanta anys.

Als nostres dies, Vallmitjana continua sent la joieria de referència a Sant Andreu, encapçalada per en Miquel Vallmitjana Llambias. Ell encarna la tercera generació de rellotgers i ha ampliat els horitzons del segell Vallmitjana gràcies a la seva formació en joieria i gemmologia.

Li donem la benvinguda a Vallmitjana. De tota la vida i per a tota la vida.